Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#مهاجرت
#تماس
#تماس تلفنی
#ایران
#مهاجرت

دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

دوستان اگراز طریق ورزش و مقامات و مدارک ورزشی بخوایم مهاجرت کنیم کدوم کشور ها بهتره ؟؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

به همه امیدوارم خوب باشین من winter 2021 درسمو آنلاین شروع کردم (کنکوردیا) اما برای caq اپلای نکردم اواسط تهران که اقدام کردم اپلیکیشن من رد شد به خاطر اینکه تاریخ پذیرش هم گذشته بود با مشاور مهاجرتی دانشگاه که تماس گرفتند و گفتند که شما باید قبل از شروع ترم تون اقدام میکردیم حتی اگر کلاستون به صورت آنلاین بوده و به من گفت که فرم انتخاب واحد از دانشگاه بگیر و شاید بهت بدم و قبول کنند من ویزا دارم اما چون دانشگاهم را تغییر دادم به کنکوردیا caq ندارم الانم تورنتو هستم کسی از تجربه مشابه داشته ؟
2021-09-24 13:56:00 #Quebec City [به صورت آنلاین] مهاجرت

وقتی مدارکی که میسینگ بوده رو دوباره میفرستیم باید باهاشون حتما تماس بگیریم که رسیدگی کنن؟ توی آریما برام پیام اومد که رسیده مدارک ولی توی اکانت سایت مهاجرت کبک نیومده پیامی...نرماله این؟
2021-10-19 06:13:00 #Quebec City [مهاجرت] مهاجرت

اگه بخوایم با گوشیمون تو ایران تماس تلفنی نداشته باشیم وفقط بخوایم از اینترنت استفاده کنیم آیا باز هم باید گوشیمون رو رجیستر کنیم؟
2021-06-08 11:18:04 #Montreal [ایران] مهاجرت

سلام دوستان چه راهی رو برای تماس تلفنی ارزان خارج از کانادا پیشنهاد میکنید ؟
2020-11-07 14:29:55 #Montreal [خارج از کانادا] مهاجرت

دوستان میتونیم برای تایم باز کردن ارشد ایران ثبتنام کنیم از معافیت اون استفاده کنیم بعد هروقت کارا اوکی شد انصراف بدیم؟از لحاظ نظام وظیفه مشکلی پیش نمیاد؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

من و همسرم اقامت فرانسه رو داریم و تحصیلاتمون رو فرانسه انجام دادیم، فرانسه زبان هستیم، مدرک انگلیسی هم نداریم.بهترین و به صرفه ترین راه برای مهاجرت چه راهی هست؟
2021-04-25 03:31:05 #Montreal

آيا با ويزاي توريستي سه ماهه بخوايم بريم كانادا اونجا توي اين سه ماه فرصت ميتونيم راهي براي اقامت دائم پيدا كنيم ؟ مثلا از طريق خريد ملك يا سرمايه گذاري ،راهتترين راه و سريعترين راه و ارزانترين راه اخذ اقامت دايم بعد ورود با ويزاي توريستي 3ماهه چي هستش،دوستان اگه كسي ميدونه لطفا راهنمايي كنه ممنون
2020-12-16 11:54:34 #Montreal مهاجرت[مهاجرت] [ويزاي توريستي] مهاجرت[اقامت ] مهاجرت

دوستان واسه کسی که تحصیلی میخواددبره کانادا اینکه همراهش چه رشته ای خونده باشه تو ریجکت شدن تاثیر داره یا نه؟در مورد رشته فیزیک اتمی اطلاعی دارین؟
2023-02-09 00:00:00 #Montreal

سلام آيا كسي اطلاع داره كه براي تاييد مدارك تحصيلي در سامانه سجاد بايد (اگه هم كارشناسي داريم هم ارشد ) هر دو رو بايد بارگزاري كنيم يا تكي تكي هم ميشه؟ اخه فعلا فقط كارشناسيم اصلش آزاد شده و ارشد مونده...
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

به همه امیدوارم خوب باشین من winter 2021 درسمو آنلاین شروع کردم (کنکوردیا) اما برای caq اپلای نکردم اواسط تهران که اقدام کردم اپلیکیشن من رد شد به خاطر اینکه تاریخ پذیرش هم گذشته بود با مشاور مهاجرتی دانشگاه که تماس گرفتند و گفتند که شما باید قبل از شروع ترم تون اقدام میکردیم حتی اگر کلاستون به صورت آنلاین بوده و به من گفت که فرم انتخاب واحد از دانشگاه بگیر و شاید بهت بدم و قبول کنند من ویزا دارم اما چون دانشگاهم را تغییر دادم به کنکوردیا caq ندارم الانم تورنتو هستم کسی از تجربه مشابه داشته ؟
2021-09-24 13:56:00 #Montreal